Projekt Pronađi se!

– (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE

 

NEET Tigrovi Facebook profil

Opširnije...

Projekt zaposljavanje zena za modul1

 

projekt plakat naslov1a 

Josip Jović

josipjovic

 
Josip Jović (Aržano kod Imotskog, 21.11.1969. - Plitvice, 31.3.1991.), bojnik Hrvatske vojske (posmrtno), prva hrvatska žrtva u Domovinskom ratu.
 

foto albumi

PROJEKT: SVEOBUHVATNA POMOĆ HRVATSKIM BRANITELJIMA I ČLANOVIMA NJIHOVIH OBITELJI U UNAPREĐENJU ZDRAVLJA I OSTVARIVANJU PRIPADAJUĆIH PRAVA TE PODIZANJE KVALITETE ŽIVOTA

 

projekt janaf letak  

 

Sukladno Pravilniku o donacijama i sponzorstvima Jadranskog naftovoda, dioničkog društva, Miramarska cesta 24, Zagreb, OIB:89018712265, Udruga Tigar 90/91 Rakitje je podnijela zahtjev za donaciju i sponzorstvo po projektu „Sveobuhvatna pomoć Hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji u unapređenju zdravlja i ostvarivanju pripadajućih prava te podizanje kvalitete života“ na temelju članka 26. Statuta Jadranskog naftovoda, dioničkog društva.

 

KORISNIK: UDRUGA TIGAR 90/91 RAKITJE I PATNER UDRUGA HRVATSKI GENERALSKI ZBOR

 

janaf logoAKTIVNOSTI: Udruge organiziraju pomaganje braniteljima kao pojedincima ali i članovima njihovih obitelji u situacijama kada se susreću sa zdravstvenim i ekonomskim problemima, zapošljavaju branitelje i članove njihovih obitelji te organiziraju predavanja i edukacije s ciljem unapređenja kvalitete života, međugeneracijskog razumijevanja i solidarnosti te organiziraju niz kreativnih radionica ( informatičku, obrtničko-majstorsku unutar koje provode radionice: kuharsku, keramičarsku, parketarsku, zidarsku, limarsku, vodoinstalatersku, klesarsku, stolarsku, soboslikarsku, biciklističku, ribičku, lovačku, planinarsku, nogometnu, šahovsku, streličarsku, boćarsku, likovnu. Multidisciplinarnim pristupom unapređuje se tjelesno i psihičko zdravlje branitelja i njihovih obitelji te ih se usmjerava na one aktivnosti i sadržaje koji su primjereni zdravstvenom stanju i godinama starosti.Posebno vrijedne aktivnosti su izletništvo i planinarstvo kroz koje se unapređuju obiteljski odnosi kao element očuvanja zajedništva obitelji.Udruga pomaže u prihvatu, smještaju i prehrani branitelja koji dolaze na liječenje u Zagreb  te istovremeno radi na očuvanju vrijednosti Domovinskog rata obilazeći lokacije ratišta i spomenika poginulih pripadnika postrojbi Tigrova.

 

TRAJANJE PROJEKTA: od 01. svibnja 2021. do 31. prosinca 2021.

 

Ukupan iznos s kojim Jadranski naftovod, dioničko društvo sponzorira projekt: 25.000,00 kuna

 

tigar rakitje logoSUDIONICI: Hrvatski ratni vojni invalidi, hravatski branitelji, hrvatski branitelji s invaliditetom, članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih branitelja iz Domovinskog rata.

 

Sadržaj plakata isključivo je odgovornost Udruge Tigar 90/91 Rakitje

 

Projekt sponzorira Jadranski naftovod, dioničko društvo

 

 

 

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja