Projekt Pronađi se!

– (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE

 

NEET Tigrovi Facebook profil

Opširnije...

Projekt zaposljavanje zena za modul1

 

projekt plakat naslov1a 

Josip Jović

josipjovic

 
Josip Jović (Aržano kod Imotskog, 21.11.1969. - Plitvice, 31.3.1991.), bojnik Hrvatske vojske (posmrtno), prva hrvatska žrtva u Domovinskom ratu.
 

foto albumi

Obilježena 29. obljetnica ustrojavanja "Tigrova"

 

20191105 135910Obilježavanje 29. godišnjice ustrojavanja „Tigrova“ održano je u utorak, 5. 11. 2019. Svečanost je započela u crkvi Sv. Križa u Sigetu svetom misom za sve poginule, nestale i umrle „Tigrove“.

 

Program svečanog obilježavanja dana 1. gardijske brigade „Tigrovi“ nastavljen je uz spomenik poginulim i nestalim „Tigrovima“ u vojarni 1. gardijske brigade „Tigrovi“ uz himnu Republike Hrvatske, minutu šutnje za sve poginule i nestale, polaganje vijenaca, paljenje svijeća i svečanu podjelu beretki pripadnicima 1. motorizirane bojbe „Tigrovi“ iz Petrinje.

Oko 14 sati uslijedilo je okupljanje u Spomen domu „Tigrovi“ u Rakitju uz prigodno obraćanje gostiju i uzvanika. Neformalno druženje nastavljeno je uz zabavni program i ručak za sve okupljene sudionike.

 

Na navedenoj svečanosti okupilo oko tisuću sudionika; članova obitelji poginulih, nestalih i umrlih „Tigrova“, predstavnika delegacija, kao i „Tigrova“ s članovima obitelji.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim sudionicima što su se odazvali ovoj svečanosti i uveličali sjećanje na sve poginule, nestale i umrle pripadnike 1. gardijske brigade „Tigrovi“.

 

Foto album (foto Konrad Puškarić)

 

Osvrti medija:

Portal zagorje.com

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja