Projekt Pronađi se!

– (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE

 

NEET Tigrovi Facebook profil

Opširnije...

Projekt zaposljavanje zena za modul1

 

projekt plakat naslov1a 

Josip Jović

josipjovic

 
Josip Jović (Aržano kod Imotskog, 21.11.1969. - Plitvice, 31.3.1991.), bojnik Hrvatske vojske (posmrtno), prva hrvatska žrtva u Domovinskom ratu.
 

foto albumi

Planinarska sekcija "Tigrova" na Svetom brdu

 

20190615153155 IMG 3653Oko 50 članova Planinarske sekcija Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" u subotu, 15.6.2019. sudjelovalo je na 2. hodočašću branitelja i planinara na Sveto brdo, drugi po visini vrh Velebita.

 

Na hodočašću je sudjelovalo nešto više od 200 branitelja i planinara, pripadnika raznih ratnih postrojbi Hrvatske vojske i Specijalne policije te više planinarskih društava i drugih udruga.

 

Nakon više od 4 sata hoda od Malog Alana do Svetog brda po vrlo zahtjevnom planinskom terenu, većina sudionika hodočašća uspješno se popela na vrh, nakon čega je na visoravni Dušice pod vrhom održana misa za hrvatske branitelje poginule na Velebitu.

 

Inicijator hodočašća je udruga "Ekosspiritus" iz Samobora, a suorganizatori su Udruga Specijalne policije "Grom" iz Karlovca, Ustanova za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi", Udruga "Žene u Domovinskom ratu" iz Zadra i drugi.

 

DSC01224Nakon 20 kilometara i prosječno osam sati hoda, sudionici skupa položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim Lovinčanima na Majstorskoj cesti iznad Svetog Roka.

 

Susret je završio zajedničkim ručkom u Svetom Roku.

 

Foto album 

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja