projekt plakat naslov1a 

8.7.2020. (srijeda) 18:00 Radionica "Psihologija o obiteljskoj ravnoteži i međugeneracijska solidarnost" u Domu Tigrova

 

08072020 radionica psihologija obiteljska ravnotezaKojim "jezikom" govorimo u vlastitim obiteljima? Kako se razumijeti s članovima druge generacije - s vlastitom djecom i unucima? Kako postaviti granice u odnosu prema drugima, a radi vlastitog mentalnog zdravlja? Na kraju, kako uopće (pre)živjeti u vlastitoj obitelji?!

 

Na ta i mnoga druga pitanja, dijeleći međusobna iskustva života u vlastitim višegeneracijskim obiteljima, spoznat ćemo odgovore na interaktivnoj radionici " Psihologija o obiteljskoj ravnoteži i međugeneracijska solidarnost ", 5. radionici u sklopu projekta "Osobnim naporom do zdravlja i bolje kvalitete života", koju će održati mag.psych. Sara Pavlović.

 

Sara Pavlović zavšila je studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu a trenutno je edukantica Integrativne psihoterapije. Svoje je radno iskustvo stekla, osim u području obrazovanja radeći sa srednjoškolskom populacijom i njihovim roditeljima i u području socijalne skrbi. Trenutno radi kao psihologinja u Dječjem domu Laduč, podružnici Dječjeg doma Zagreb. Njezino područje interesa još od fakultetskih dana je razvojna psihologija te psihologija braka i obitelji, a svakodnevno voli otkrivati zakonitosti psihologije na vlastitoj koži.

 

Veselimo se Vašem dolasku.

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja