logotipi fondova2

Projekt zaposljavanje zena za modul1

Kako zapošljavanjem žena iz ranjivih skupina doprinijeti široj društvenoj zajednici?

 

"Zapošljavanjem žena do boljitka u lokalnoj zajednici" - projekt je usmjeren na zapošljavanje 3 prethodno nezaposlene pripadnice ranjivih skupina koje će pružati uslugu pomoći u kući i podrške za minimalno 18 krajnjih korisnika koji su starije osobe ili osobe u nepovoljnom položaju.

Žene zaposlene kroz projekt, završit će verificirane programe usavršavanja kako bi postale konkurentnije na tržištu rada te po završetku projekta povećala šanse za dugotrajno zapošljavanje.

Želja nam je potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika koji spadaju u najranjivije i najugroženije društvene skupine.

Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena faza II“, u okviru kojega se provodi projekt "Zapošljavanjem žena do boljitka u lokalnoj zajednici" -  ima za cilj uključivanje žena u nepovoljnom položaju na tržište rada, što ujedno podrazumijeva borbu protiv siromaštva i smanjenje nezaposlenosti te prevenciju prerane institucionalizacije i poboljšavanje kvalitete života krajnjih korisnika operacije, osoba u starijoj životnoj dobi, osoba u nepovoljnom položaju ili osoba s invaliditetom pružajući im podršku u svakodnevnom životu.

 

eu fondovi1

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge Tigar 90/91 Rakitje.

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja