NEET Tigrovi Facebook cover1

Radionica razvoja poduzetničkih vještina u okviru EU projekta Pronađi se! – (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE"

Objavljeno 5.7.2023.

 

05072023 sl14. srpnja 2023., naši dragi sudionici imali su priliku sudjelovati na inspirativnoj online radionici razvoja poduzetničkih vještina u suradnji s prestižnom organizacijom Zagrebačkog inovacijskog centra ZICER.

Ova radionica bila je prava poslastica za naše sudionike jer su dobili priliku steći dragocjena znanja i vještine potrebne za uspješan ulazak u poduzetnički svijet. Vjerujemo da će ova iskustva dodatno ojačati njihovu želju i samopouzdanje za preuzimanje inicijative i kreiranje vlastitih poslovnih prilika.

Tijekom radionice, sudionici su imali priliku upoznati se s osnovnim konceptima poduzetništva, razvijati kreativno razmišljanje, učiti o vođenju poslovanja i analizi tržišta te razmatrati izazove i prilike koje dolaze s poduzetništvom. Osim toga, interaktivne aktivnosti i diskusije potaknule su razmjenu ideja i stvaranje novih kontakata, što je izuzetno važno za buduće poduzetnike.

Naša vjera u potencijal naših sudionika neizmjerne je važnosti, i radujemo se što smo im omogućili priliku za ovakvo korisno iskustvo. Ova radionica samo je jedan od mnogih koraka koje poduzimamo kako bismo mladima u NEET statusu pružili podršku i inspiraciju za njihov uspjeh u budućnosti.

Nastavit ćemo s našim radom, radeći na tome da podržimo mlade da prebrode prepreke i ostvare svoje snove. Ostanite s nama jer nas očekuju još mnoge uzbudljive aktivnosti i događaji.

 

lenta

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja