NEET Tigrovi Facebook cover1

Naslov: Poziv na završnu konferenciju projekta "Pronađi se! – (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE"

 Objavljeno 30.6.2023.

 

30062023 sl1Dragi prijatelji i suradnici,

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na završnu konferenciju projekta "Pronađi se! – (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE". Konferencija će se održati u utorak, 4. srpnja 2023. godine, u Domu Tigrova u Rakitju, s početkom u 18:00 sati.

Projekt "Pronađi se!" je bio iznimno inspirativan i uspješan projekt koji je pružio podršku mladima u NEET statusu na njihovom putu ka samostalnosti i uspjehu. Tijekom trajanja projekta, surađivali smo s mladima iz NEET skupine, pružajući im edukativne programe, osposobljavanje i mentorstvo kako bi razvili svoje vještine i stekli znanja koja su im potrebna za ulazak na tržište rada ili daljnje obrazovanje.

Ponosni smo na sve naše sudionike koji su pokazali nevjerojatnu predanost, strast i rast tijekom projekta. Svaki od njih je ostvario svoje ciljeve i postigao izvanredne rezultate u različitim područjima, bilo da se radi o IT-u, dizajnu, zanatskim vještinama ili drugim poljima.

Pridružite nam se na završnoj konferenciji kako bismo zajedno proslavili uspješan završetak projekta i podijelili iskustva i postignuća. Molimo vas da potvrdite svoj dolazak do 3.7.2023. putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom proslavljanju postignuća mladih iz NEET skupine.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

S poštovanjem,

Hrvoje Švalek, voditelj projekta

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja